Życie zjada się na zimno

Druid777sg

boli mnie każde słowo
nowotwór beznadziejny
tak chciałbym milczeć
słyszeć kojący szept
nie zauważać życia
i odjechać ostatnim pociągiem

cierpliwość życia
do życia trzeba mieć cierpliwość
małe szczęścia
wielkie tragedie
długa samotność
krótka miłość

boli każde słowo

cierpienie i euforia
skrajnie
jak wymyślna potrawa

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Druid777sg
Druid777sg
Wiersz · 25 lutego 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    recepta: milczeć, nie pisać, przykładać zwilżoną zimną wodą gazę w miejsca bolące. Czynność wielokrotnie powtarzać...

    · Zgłoś · 10 lat temu