drobna wątpliwość

Jacek JacoM Michalski

tam podobno wierzą bardziej
o tym co z tego wynika
kobiety z Juarez milczą
nie ocaliła ich wiara oprawców
z ustami pełnymi piachu
czekają własnych krzyży

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 27 lutego 2014
anonim
  • Mithril
    "tam podobno wierzą bardziej

    o tym co z tego wynika
    kobiety z Juarez milczą

    nie ocaliła ich wiara oprawców

    z ustami pełnymi piachu
    czekają własnych krzyży"

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    niezłe wersy

    · Zgłoś · 10 lat
  • wera
    MiLo, jaki ty znawca poezji???????

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    poŁezji na pewno. może tylko, co poniektórych trollic nie znam. i nie żałuję wcale.

    · Zgłoś · 10 lat
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    Wero, przyszłaś się bawić? To chyba nie tu. Tu dyskutujemy i staramy się wskazać toco dobre i to co do poprawy w tekstach. Wycieczki osobiste są nie na miejscu.

    Jacku, myślę, że sugestia Mithrila jest dobra. Wiersz zyskuje na takim podziale. Pomyśl nad tym.

    · Zgłoś · 10 lat