* (według zwierzenia a.s.)
czas mi ciebie ukradł mała czas i śmierć czasem
o zdradę i o to że weszłaś
po omacku w trójkąt biseksualnyze śmiercią
i czasem a czasem mam potrzebę wiary w jakąkolwiek
postać wiary chowam w piasek
reinkarnacji na jakąkolwiekpalec w zastępstwie
całą rękę bywa
gdy nas widzi tylko nikt szukam
czas ciebie
czas i śmierć czasem
ak widać widocznie za ciemno
jednak (a jednak)
dla potrzeby