Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jarosław Baprawski
jedno co wiem o miłości
jedno co wiem o miłości
Jarosław Baprawski
trzeba łapać chwile
instynktownie zamykać
w piąstki
i gruchać
aż do bólu
Lubię
Jarosław Baprawski
Wiersz · 1 marca 2014
Arturro
chwile ulotne jak liście na wietrze
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści