rozmowy z dziwką w tle i oparach wódki

Jarosław Baprawski

powiedziała

 

wszystko ma swoją cenę
tak i ty musisz spłacić kredyt

 

czyli co
mam karmić trupy
stać się częścią szaleństwa

 

rysunkiem drukowanym na koszulkach
upośledzonych umysłowo fanatyków
perłową masą wychudzonych
szkieletów księgosłowia

 

no coś ty

 

pozostań paproszkiem
namacalnym potencjałem
otartym o wspaniałość istnienia

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 1 marca 2014
anonim
  • calvados
    mam rumieńce na twarzy, muszę pomyśleć czy to da się przełknąć :-), żartuję

    · Zgłoś · 10 lat