Literatura

To mi wystarczy (wiersz)

abojawiem

To mi wystarczy,

mówię o reszcie,

nie tylko nocy,

byleby tylko z tobą.

Taką, która to mnie

i we mnie nic,

tylko ciągle coś

budzi i wzbudza,

bodzie i pobudza.

Że mi cię mało

i mało. I budź że

mnie więcej i więcej.  


przysłano: 1 marca 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca