Literatura

cud nie cud (wiersz)

abojawiem

żeby tak jeszcze

każdy pilnował

siebie i swojego

a co dopiero robił

to by dopiero było

coś jeśli nie cud

albo więcej niż cud 

 

a co by to nie było

byleby człowiek był

zwykłym człowiekiem

i tylko człowiekiem

bo (nie zawsze człowiek

jest człowiekiem

ale) kiedy jest człowiekiem

to ci dopiero jest cud

a nie jakieś cudaczenie

czy coś (żeby tylko

być kim się nie jest)


przysłano: 2 marca 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca