Oni

netah

ogół spraw
wszystko dla Nich
byłbyś Tu
gdybyś się zbawił
przeszkoda
przeszkoda
obecność

milion serc
postanowienia
krew u bram
Ich nieistnienia
przeszkoda
przeszkoda
waleczność

morza słów
i Twoje życie
wiele łez
gdy wszyscy śpicie
przeszkoda
przeszkoda
śmiertelność
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 4 głosy
netah
netah
Wiersz · 21 sierpnia 2001
anonim