1

Arturro


 
odwróciłem się w drugą stronę
by zatrzeć złe wspomnienia
pozbawiłem ludzi złych myśli
myśląc podobnie
przerosły mnie uczucia
by marzenia mogły zaistnieć
zaraziłem się nienawiścią
by innych znienawidzić 
nocą ujrzałem spokój 
odetchnąłem przez chwilę 
i spojrzałem na to inaczej

Oceń ten tekst
Arturro
Arturro
Wiersz · 5 marca 2014
anonim