2

Arturro


bezsilność taka mnie otacza i nie pozwala trwać w przekonaniu
chcę łamać wszelkie zasady
ale nie potrafię 
chcę dotrzeć do najbardziej odległych zakątków
ale jak
chcę jak ten co nie najedzony kilka razy jeść dziennie
ale za co
chcę zaniechać tego co złe
ale po co

Arturro
Arturro
Wiersz · 5 marca 2014
anonim