3

Arturro



ja ten przegrany pokonałem strach 
i stoję z podniesioną głową
podpatrzyłem jak oni to robią 
 żyć tak nie potrafię 
egzystuje bezsilnie rozkładam dłonie 
czekając na lepsze
 

Arturro
Arturro
Wiersz · 5 marca 2014
anonim
  • Mithril
    "ja ten co" = bełkot
    "egzystuje" - "ę"

    ponad zauważalne przespójnikowanie - nic tu

    · Zgłoś · 10 lat
  • calvados
    Cenna myśl...
    ''ja ten co'' - językowo do odstrzału ;-)
    ''i stoję, i żyć, popatrzyłem, egzystuję, czekając''- prawda jest taka, że w prozie czasowniki potrzebne, w wierszu przeszkadzają, pozdrawiam

    · Zgłoś · 10 lat
  • Arturro
    ale bez czasownika trudno coś napisać. pozdrawiam

    · Zgłoś · 10 lat