I should just shoot John Lennon

kresowiak

rozdziel dobro na pół i wygeneruj jeszcze mniejsze

pozbieraj ziarenka i przetwórz na atomy, wyciosaj szarą broń

i wciśnij w Lennona low down trash jak domokrążcy

 

zagaszę papierosa na kanistrze z ropą, łyknę fenobarbital

pozbieram się w sobie, napiszę panta rhei ogłoszę niepodległość

papierowych osiedli, przegryzę czas i założę się

 

że weźmiesz siłą znaczenie wysoko urodzonych słów

zmarnowanych na ślepe strzały i rozdzielisz dobro na cztery

wymienialne waluty samopału I wonder if you can

kresowiak
kresowiak
Wiersz · 5 marca 2014
anonim
  • Mithril
    "zagaszę papierosa na kanistrze z ropą".....................taka: "Baza Ludzi Umarłych"
    w tej wyliczance

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    sprawnie złożone. i tyle.

    · Zgłoś · 10 lat