skłonny jestem pomyśleć dziś o tobie
ta myśl mnie zatraca
znów narasta we mnie uczucie tęsknoty
myśl bez której żyć nie mogę
dziś znów mogę spokojnie żyć
mam czyste sumienie i głowę na karku
jestem sobą wcale mnie to nie dziwi
jestem z tobą to choć
trochę dziwne być musi
jeszcze parę chwil temu błądziłem
dziś żyję czysty duchem
czuję się lekki jakby
coś unosiło mnie na wietrze