do myśli

Arturro

skłonny jestem pomyśleć dziś o tobie
ta myśl mnie zatraca
znów narasta we mnie uczucie tęsknoty

myśl bez której żyć nie mogę
dziś znów mogę spokojnie żyć
mam czyste sumienie i głowę na karku
jestem sobą wcale mnie to nie dziwi
jestem z tobą  to choć
trochę dziwne być musi
jeszcze parę chwil temu błądziłem
dziś żyję  czysty duchem
czuję się lekki jakby
coś unosiło mnie na wietrze

Oceń ten tekst
Arturro
Arturro
Wiersz · 6 marca 2014
anonim