na to bym mógł chodzić z tobą po parku
mówić czułe czasem śmieszne słowa
na to bym mógł pocałować cię tak z nienacka
gdy wśród zbóż tą polną pójdziemy drogą
na to bym tuląc cię do siebie
mógł czuć zapach twych włosów
dotykać twych delikatnych rąk
słyszeć brzmienie twego głosu
na to wszystko nie wystarczyło mi czasu
na to
Arturro
Arturro
Wiersz
·
7 marca 2014
to co publikuje zostało napisane dawno temu
od 8 lat nic nie piszę
ale dziękuje za radę