Literatura

Wczoraj (wiersz)

Krzysztof Hess

Wczo­raj byłaś ta­ka bliska,
Wczo­raj śmiał się do nas świat,
A dziś przeszło to już wszystko,
Naszą miłość roz­wiał wiatr.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 marca 2014 (historia)

Inne teksty autora

Choć szablami!
Krzysztof Hess
Maluje słowami
Krzysztof Hess

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca