o czym myślisz
gdy wbijasz nóż w czyjeś serce
co wtedy czujesz
powiedz wreszcie
o czym myślisz
gdy stoisz przed lustrem
czujesz nienawiść do tej drugiej osoby
a gdybyś tak poznał ją bliżej
co wtedy byś zrobił
o czym myślisz
gdy pustka w twej głowie
nie myśl o niczym
usiądź zaśnij zapomnij
"o czym myślisz
gdy pustka w twej głowie
nie myśl o niczym"
...........................................