nagle wszystko budzi się do życia
skowyt ptaków szmer spadających liści
rodzi się życie odchodzi życie
każdy swoje w tym cele ma
jest spokojnie
gdzie spojrzę widzę życie
spoglądam w inną stronę
ciągle widzę to samo
nigdy wiatr wiać nie przestanie
tak lekko trawę kołyszę
ptak co z ust jego nie wypływa muzyka
kiedyś tak pięknie śpiewać będzie
jest spokojnie
uszom piękniejszej muzyki
którą daje nam chwila pozazdrościć tylko
wtopić się w naturę
rozliczyć z grzechu ciało i duszę
I żyć chwilą
przeglądam tak te wszystkie wiersze autorów i wszystkie są złe
źle napisane i wogóle do bani
i takie same komentarze są pod waszymi wierszami
wszyscy jesteście jednym słowem do dupy
krytycy znawcy poeci .
poczytaj, zobacz, co jest w poezji najistotniejsze, co daje radość z odbioru.
czytaj, czytaj po wielokroć i konfrontuj ze swoimi słowami. wystawiaj jeden tekst, ale realnie dopracowany.
masz ulubionych poetów? to zastanów się, dlaczego ich lubisz czytać.
gniotom - nigdy