Orzeł
Jak zamknięty orzeł w klatce zapomina o swej matce i o OJCU, który jest w niebie Wołam PANIE do CIEBIE, bo jestem w potrzebie pragnę więcej CIEBIE.
Orzeł
Jak zamknięty orzeł w klatce zapomina o swej matce i o OJCU, który jest w niebie Wołam PANIE do CIEBIE, bo jestem w potrzebie pragnę więcej CIEBIE.