teoria względności

Jacek JacoM Michalski

stojąc plecami do słońca

wróżymy z własnego cienia

światło niesie obraz tak

 

jak odpowiedź przed pytaniem

zamyka drzwi namiastką

a przecież oślepia

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 13 marca 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    coś nie tak w tej teorii, cień nie oślepia.....może dlatego, że dzisiaj był cudowny zachód słónca?

    · Zgłoś · 10 lat