słoneczne dni w środku lutego są smutne
przywodzą na myśl nieśmiertelność
przyroda nie zatacza koła
nosimy z mamą szyszki z lasu
rozsypując je pod ogrodzeniem wokół domu
jestem zmęczony
Akademia rozdała kolejne nagrody
rośnie świadomość widza w trudnych tematach
jak AIDS, niewolnictwo czy małżeństwo
współczesna kobieta czuje się coraz lepiej ze swoim ciałem
dziewczyny w porno są już piękniejsze niż film Kim Ki-duka
i wchodzą w anal z lekkością płatków wiśni
opadających na dziedziniec buddyjskiej świątyni
podobno męskość przechodzi kryzys
penis znów stracił w stosunku do dolara
koledzy z czasów podstawówki chcą mnie bić
bo ja nie chcę bić ich
jestem częścią problemu
czytałem gdzieś w Internecie
że w Szwecji ludzie są szczęśliwi
ale nie pojechałbym za tobą
nie umiem nawet napisać o tym wiersza