Literatura

dopieszczony (wiersz)

Grzesiek z nick-ąd

nie jestem młody nie potrzeba

miłości co się da wykupić

na kromce zgryźliwego chleba

smaruję prawdę jestem głupi

 

wierzyłem w ludzi a nie w czyny

wiedząc że prawda jest w połowie

królem i trochę arlekinem

co mówiąc wiele nic nie powie

 

teraz gdy chowam pod żebrami

tych co nie mieszczą się już we mnie

myślę że czasem z nami panie

pieścisz się kurwa nadaremnie


dobry+ 14 głosów
3 osoby ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 15 marca 2014, 18:54
"teraz gdy chowam pod żebrami
tych co nie mieszczą się już we mnie
myślę że czasem z nami panie
pieścisz się kurwa nadaremnie"..................................... :-)
Ir
Ir 15 marca 2014, 19:19
...a więc nie powiem wiele:).
Świetnie !
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 15 marca 2014, 19:37
..dobrze :)
bossanova
bossanova 16 marca 2014, 13:43
właśnie, okrągłosłowie prowadzi donikąd... świetny wiersz, gratuluję
Halina Bilenki 17 marca 2014, 17:17
doskonale to ująłeś...
przysłano: 15 marca 2014 (historia)

Inne teksty autora

piosenka przeufna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na każdą okazję
Grzesiek z nick-ąd
Makatka współwinna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na bezdechu
Grzesiek z nick-ąd
krótki wiersz do poprawki
Grzesiek z nick-ąd
wiersz dojrzewający
Grzesiek z nick-ąd
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca