wystarczy że na krótki czas
odłożyłem psoty
byś przestał się odzywać
lecz gdy wracałem zmienić twoją rolę
z niewinną miną
stawałeś po stronie zła
mimo że na wieczność
strąciłem cię do pudełka
nie przestajesz wymyślać wrogów
odłożyłem psoty
byś przestał się odzywać
lecz gdy wracałem zmienić twoją rolę
z niewinną miną
stawałeś po stronie zła
mimo że na wieczność
strąciłem cię do pudełka
nie przestajesz wymyślać wrogów
słabiutki
Nie wiem co tak wszystkich opętało z tą tematyką religijną, ale ten trend jest tak nudny, doprawdy rzadko bywam tak dosadna w ocenie.
Brak interpunkcji w słabych wierszach zawsze kojarzył mi się z brakiem znajomości znaków.
Choć okazuje się, że wielbiciele białych wierszy, gdy przechodzą na prozę, odsłaniają swoje braki najbardziej, napisz coś w innym tonie, pozdrawiam
dzięki za wyjaśnienie, bo mnie to pudełko nurtowało