boże

Jarosław Baprawski

kurwa

jak ja tęsknię

za tą jedną złodziejką

 

wszystkie konie byłyby nasze

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry+ 3 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 17 marca 2014
anonim