pięty kochały - kochały bardziej niż palec
wskazujący (wskazać to ustalić punkt zwrotny
przybliżyć zapisać) więc dreptały by ocieplić
potem aleją autostradą pobocza - magnetyzm
kochały liść żwir i piasek co spoglądał niemo
palec przeginał zasady ruchu płacił mandaty
stracił wszystkie dobre punkty związał się z artretyzmem
trzeszczało i pięty ogłuchły na słowo kocham cię
ziemio bez względu na paraliż
*
nie ma kasy na mandaty