Artyści

Pocieszyciel do was przyjdzie

Oj artyści nie zrozumiali i nie oczywiści ciągle głębszego sensu poszukujecie a w własnym grzechu ciągle giniecie. Ludzie bez BOGA giną upadają czasem myślą, że sens mają, że go znaleźli i odszukali a naprawdę nie wiedzą, jacy są mali. Sztuka w Prost przekazana traci piękno swego Stwórcy i Pana.  BÓG świat tworząc swymi palcami malując obłoki ponad górami przekazał nam tą głębie swej doskonałości ludzie zamiast jej szukać uciekają od tej miłości.

Jak nie BÓG to, kto świat stworzył wielki wybuch go utworzył a może nie ma odpowiedzi mówię wam TWÓRCA ponad ziemią siedzi.

Ja nie jestem Zakonnicą ani Księdzem złodziejem nie jestem teologiem a świat się ze mnie śmieje. Mówię prawdę, lecz dziś ludzie wolą obłudę mówię w Prost nie dla własnych pobudek. 

Pocieszyciel do was przyjdzie
Pocieszyciel do was przyjdzie
Wiersz · 21 marca 2014
anonim
  • Vragoo
    Skończ waść, wstydu szczędź. I nie, nie chodzi mi o te proroctwa, lecz o język i jakość dzieł. A jakie są, każdy widzi. Do kościoła z tym, na czuwanie, adorację. Tam najlepiej jest się podzielić swoim świadectwem.

    · Zgłoś · 10 lat