GRZESZNIKU!

Pocieszyciel do was przyjdzie

Nawróć się grzeszniku w którego głowie obraca się myśli bez liku.

Ciągle poszukujesz, myślisz, że odnajdujesz. 

Coś czego w życiu ci brak,

w ustach porażki wciąż smak,

Bije osusza poranioną duszę

Mówisz grzeszyć nie muszę

jednak za każdym razem zło wybierasz,

codziennie umierasz,

co raz bliżej piekielnej bramy.

 

 

My ludzie od prawdy się oddalamy........

 

 

Pocieszyciel do was przyjdzie
Pocieszyciel do was przyjdzie
Wiersz · 21 marca 2014
anonim