ważne, nieważne

Lucky Person

not exist

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 23 marca 2014
anonim
  • Mithril
    takie wypunktowanie "oczywistości" z filozującą formą, gdzie:

    "pomiędzy bytami".........................brzmi jak pierd w kościele


    całość pozaliryczna i przewidywalna. nie ma nic, czego można by się "uczepić" jako
    ważnego nośnika emocjonalnego

    "pytania stawiane nocą
    są trudne czasami."
    ..............................noc jest od spania, ewentualnie przynależna innym czynnościom,
    bo jeżeli w nocy są pytania, to w ciągu doby już raczej nic nie ma

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    pomiędzy bytami są takie teksty. miałkie i nijakie

    · Zgłoś · 10 lat