żeby życie nie było tylko tym życiem

abojawiem

gdyby tylko każdy wiedział

że każdy dzień jest

tym jedynym to wiedziałby

właściwie wszystko

a gdyby każdy wiedział

że każdy dla każdego

jest tym jedynym

to wiedziałby że potem

to już zostaje tylko to

co człowiek mógł zrobić

a czego nie zrobił

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 24 marca 2014