Zapisane na ciele

Judyta_Maria

zrobiłam sobie pamiątkę
na całe życie
drut kolczasty na ramieniu
i smoka na łopatce
latynoski playboy
przebije mi ucho
obiecał gorąco że nie będzie bolało

cięcie się nożem do tapet
daje zmysłowe uczucie
porównywalne tylko
z przypalaniem się świeczką
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Judyta_Maria
Judyta_Maria
Wiersz · 21 sierpnia 2001
anonim