Literatura

know-how (wiersz)

Jacek JacoM Michalski

syci z urodzenia rozumieją

głodnych od zawsze

przez lufcik telewizora

 

taka wycieczka krajoznawcza

gęstnieje lawiną oboli

o jedną rzekę za blisko

 

niesie ostateczne miłosierdzie

w jednodniowym akcie łaski

za każdą cenę sms-a


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 25 marca 2014, 21:12
albo..............................pajacyka
bossanova
bossanova 25 marca 2014, 22:12
a wystarczy zapłacić 40%, 50% podatku i znowu wszystko będzie cacy. Polecam, a zwłaszcza na ból żołądka i ból tzw. twórczy.
Hendryk Ament
Hendryk Ament 26 marca 2014, 21:48
Ciekawe. Zwłaszcza, jak dla mnie, ten lufcik. Choć może nie wypada cieszyć się z lekkiej frazy w okolicznościach powyżej zarysowanej problematyki. Ale cóż, who knows how...
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
dobre. Krótko, treściwie i z pomysłem. Lufcik telewizora wymiata!
przysłano: 25 marca 2014 (historia)

Inne teksty autora

padłe szczury
Jacek JacoM Michalski
pchły i bierki
Jacek JacoM Michalski
skraje
Jacek JacoM Michalski
irokez
Jacek JacoM Michalski
za dymka
Jacek JacoM Michalski
lobektomia
Jacek JacoM Michalski
Żuławy
Jacek JacoM Michalski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca