know-how

Jacek JacoM Michalski

syci z urodzenia rozumieją

głodnych od zawsze

przez lufcik telewizora

 

taka wycieczka krajoznawcza

gęstnieje lawiną oboli

o jedną rzekę za blisko

 

niesie ostateczne miłosierdzie

w jednodniowym akcie łaski

za każdą cenę sms-a

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 25 marca 2014
anonim
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    dobre. Krótko, treściwie i z pomysłem. Lufcik telewizora wymiata!

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Hendryk Ament
    Ciekawe. Zwłaszcza, jak dla mnie, ten lufcik. Choć może nie wypada cieszyć się z lekkiej frazy w okolicznościach powyżej zarysowanej problematyki. Ale cóż, who knows how...

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • bossanova
    a wystarczy zapłacić 40%, 50% podatku i znowu wszystko będzie cacy. Polecam, a zwłaszcza na ból żołądka i ból tzw. twórczy.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Mithril
    albo..............................pajacyka

    · Zgłoś · 10 lat temu