aeon

Jacek JacoM Michalski

nadmiar światła jak ciemność

zostawia władzę dotykom

dając pamięci

niewybaczalną zagadkę

o tych co pod prąd

rozpostartymi ramionami

zatrzymują rzekę

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 27 marca 2014
anonim
  • bossanova
    mówisz coś ważnego, ale w złym języku

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ata
    mam wrażenie, że tylko autor wie co miał na myśli ..

    · Zgłoś · 10 lat