Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Hendryk Ament
Ćma
Ćma
Hendryk Ament
Przysiadła na ramieniu
chwilowo zastępując duszę
Lubię
Hendryk Ament
Wiersz · 30 marca 2014
calvados
otrzepała skrzydełka i zrobiło się na ramieniu nieco lżej, a taki obrazek
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
Kuba Nowakowski
ciut leń
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
bossanova
ale w barze?
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
Hendryk Ament
:) Dusza to spirit.
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
Ada Mickiewicz
Zauroczył mnie ten dwuwers. Tak krótko a tak treściwie!
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści