miła..najmilsza..ukochana moja

Jarosław Baprawski

daj serce

 

dotkniemy się paluszkami
zapleciemy na koszyku dziadka
i nim łoziny ostygną a porzeczki puszczą pąki

 

powiem ci

 

fajna jestes dupa
a ja słaby
taki

 

z poezji
jesteś zajebista
staniemy u drogi
będę sprzedawał miotły
całował ramiona
suszył grzyby

 

ty podawaj
jagody

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 31 marca 2014
anonim