Czy ja wiem

abojawiem

Czy ja wiem,

czy to była taka

rozpacz, zresztą

po jakiej to tragedii.

Ale jeśli tak wygląda

rozpacz i takie są

tragedie, to daj Boże

więcej takich rozpaczy

po takich tragediach.

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 2 kwietnia 2014