Literatura

Czego się nie ma na sobie (wiersz)

abojawiem

Trudno zgubić to,

czego się nie ma na sobie,

a jeszcze trudniej to,

co na sobie się ma.

A żeby daleko nie szukać…

 

Najlepiej więc codziennie

nie nosić majtek,

biustonosza, skarpetek.

Co nie znaczy, że najlepiej

nie myć się codziennie.


przysłano: 2 kwietnia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca