Literatura

Obawiam się (wiersz)

abojawiem

Obawiam się,

że nie do końca można

rozszyfrować człowieka.

Chociaż wcale nie twierdzę,

że człowiek jest tak

dobrze zakamuflowany,

żeby nie można było

do końca go rozszyfrować.

A tym bardziej nie twierdzę,

że dobrze jest być

dobrze zakamuflowanym. 


przysłano: 2 kwietnia 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca