Obawiam się

abojawiem

Obawiam się,

że nie do końca można

rozszyfrować człowieka.

Chociaż wcale nie twierdzę,

że człowiek jest tak

dobrze zakamuflowany,

żeby nie można było

do końca go rozszyfrować.

A tym bardziej nie twierdzę,

że dobrze jest być

dobrze zakamuflowanym. 

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 2 kwietnia 2014