pamięć zrodziła małe
które wypełniają codzienność
bez twej bliskości
w miejscu niezagrożonym wyginięciem
daleko od tylnej kieszeni kobiecych spodni gdzie
mogły sprać się dobre słowa
pozwól być posłańcem cudownej nowiny
gdy uklęknę przed tobą i powiem
szpetne daty nigdy nie były ciężarne
zagmatwać, zenigmatycznić, ubrać w ładne środki (najlepiej z wątkiem żeńskim)
i jest czytanie o niczym
Jestem na czasie, co?;)"
czyli nihil novi..................................w smutnej, nic nie przekazującej większości
Bossa, nie, nie potrafię.
Generacja nic, Szanowny Poeto;)
Bossa, nie, nie potrafię."
daruj sobie (SzanownoPoetowanie), bo zaczynasz jak cała reszta,
rozkapryszonej grafomanii, rozdzielać tytuły środkiem sarkazmu, co
tylko wskazuje na deficyt w przyjmowaniu negatywów i rodzi konflikt,
w którego następstwie ofiarą jest aŁtor...