błahostka

Jacek JacoM Michalski

z miłości komórki do komórki

zrodził się świat

gdzieś w to wszystko zaplątał się Bóg

i nie dinozaurom a małpie zaszczepił duszę

szarość w czerni udaje światło

albo tak nam się wydaje

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 8 kwietnia 2014
anonim