Fatum jest w nas

Cytra

 

 

dał nam to życie,
by zabawić się naszym losem.”

 

nie wzrusza go portugalskie fado
na próżno łka gitara wyglądająca jak serce
innym zaklęciem zaczaruję los

 

muzyka sączy się jak drink

leniwie i słodko
zapowiada się piękne lato
uzbieram słów na własną pieśń

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 2 głosy
Cytra
Cytra
Wiersz · 8 kwietnia 2014
anonim
  • Cytra
    Zmieniłam co nie co.....

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • calvados
    emocje są w Tobie, tak dziś nie zakręciłaś mną, ale i tak masz we mnie wiernego czytelnika, pozdrawiam ciepło

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Cytra
    Tak mi się rozmamłało :)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Jollla
    straszliwie rozmamłane te myśli

    · Zgłoś · 10 lat temu