Żyć muszę

Pocieszyciel do was przyjdzie

Żyć dla JEZUSA muszę

Ciało na Krzyżu niechaj ususzę.

Krzyż smutny się wydaje

Jednak dla mnie piękniejszym się staje

 

Poznawać Cię JEZU śpiewem i łzami

Dążyć do Niebios; ty dąż z nami

Prostymi pod górę drogami PAN razem z nami Pan razem z nami.

 

O Umrzeć tam to życia cel

Więc dąż do niego

Nawet biec, byle upaść tam

I już nie podnieś ciała, Pańska niech będzie cała Chwała.

 

 

 

Pocieszyciel do was przyjdzie
Pocieszyciel do was przyjdzie
Wiersz · 10 kwietnia 2014
anonim