Stoję z dłoni krwawię
a nade mną Sean Connery
a nade mną Sean Connery
w lewym ręku dzierży sztylet
Nie ma żadnego państwa
poza granicami
się powietrze nadęło
zamarło na chwilę
by po chwili
i poza upadkiem poza tymi
luźnymi brzegami ja-ty
celnicy węszą wdechy
wydechy
wydechy
wdechy
A nade mną Sean Connery
W prawym ręku trzyma głowę
ojca Pio
ojca Pio
Bossanova - wiem.