Zdrowaś Mario

Druid777sg

Zdrowaś Mario łaskiś pełna
Módl się za mną w te dni...
Broń mnie od wszystkiego złego...
Pod Twoją obronę uciekam się
Na każdy dzień
Pan jest mocą swojego ludu,
Pieśnią mą jest...
Zdrowaś Mario łaskiś pełna
Pod Twoją obronę uciekamy się
Święta Boża Rodzicielko
Gdy nam wiary brakuje
Bądź pozdrowiona Panno nad Pannami
Domie złoty
Wieżo z kości słoniowej
Uratuj nas od zguby i hańby
Zdrowaś Mario łaskiś pełna
Wybaw nas od zła wszelkiego
Matko Chrystusowa
Módl się za nami słabymi
Broń nas od wszelkiego złego
I doprowadź do żywota wiecznego

 

Druid777sg
Druid777sg
Wiersz · 14 kwietnia 2014
anonim
  • Mithril
    ............................ża-łos-ne!

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ada Mickiewicz
    Zerznąłeś wszystko z powiedzeń kościelnych nieskładnie tworząc jeden zlep.

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ir
    Gdybyś kursywą oznaczył wszystkie wtręty modltewne niewiele zostałoby Twoich słów.
    Nie wiem po co powstają takie "utwory" które budzą tylko zażenowanie.

    · Zgłoś · 10 lat
  • Kuba Nowakowski
    Maryja, choć odporna, pewnie też się żachnęła.

    · Zgłoś · 10 lat
  • Mithril
    Gówniany smarkfon - oczywiście, że fatalny

    · Zgłoś · 10 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    panie zlituj się nad nami... wiesz pan że takie r\żnięcie modlitw dla własnych niejasnych celów to profanacja? bluźnierstwo?

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ata
    podpisuję się pod krytycznymi komentarzami.

    · Zgłoś · 10 lat