Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jacek JacoM Michalski
pokłosia
pokłosia
Jacek JacoM Michalski
stare kobiety
dopowiadają jutra
dziecięcej teraźniejszości
zamknięte terytoria
otwierają oknami
Lubię
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 15 kwietnia 2014
Ata
intrygująco.
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści