zespół abstynencyjny

Jacek JacoM Michalski

muzyka zaciera szum

dopóki gra pozwala spać

jak gotyk topoli

skąpstwem kształtu

wypełnienia gwoździe

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 18 kwietnia 2014
anonim
  • Mithril
    to straszne..........................(rzekł, dzieląc się sarkazmem)

    · Zgłoś · 10 lat
Usunięto 1 komentarz