À bout de souffle

Jacek JacoM Michalski

w czarno białym filmie

biegnie ulicą

ciemną plamę na jasnej koszuli

przyciąga trotuar

 

ten kadr gonię

bojąc się dogonić

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 20 kwietnia 2014
anonim
  • Ir
    Pewnie nie tylko peel goni natrętne kadry...przez całe życie aż do utraty tchu.
    Film był świetny, ciągle pamiętam Belomondo w roli głównej i plotkę, że ponoć Jean-Luc Godard, nie miał do końca rozpisanego scenariusza i podawał aktorom kwestie już na planie zza kamery.
    Pozdrawiam:)

    · Zgłoś · 10 lat
  • bossanova
    też se wrzuciłam w google, ale to nic a nic nie pomogło wierszykowi (?)

    · Zgłoś · 10 lat