Zielonych drzew
i kwiatów coraz wiecej
na dworze ciepło
i zaczeły sie bawic dzieci
skończyłem fajke
i przywitałem sie z spitym ojcem
w te słoneczne świeta
smutna matka chrząta sie po kuchni
a ja nigdy nie byłem dobrym dzieckiem
Wesołych Świąt
Oczy łzawią, ale jest w porządku
Chrystus Zmarchwystał.
Który to już raz?
ciągle co roku tak samo
od siedemnastu i od 2014 lat
Szcześciaż z niego
by tyle razy móc siee narodzic.
Wiec przez swą zazdrosc
nie wierze
i znowu nie jestem dobrym człowiekiem
gorszy od tego- co pobił matke
i od tego co sprzedał rodzine
za tanie wino
Wesołych Świąt.
W imie swego Boga
A w nastepną niedziele
jeśli nie wezmą go na wytrzeźwienie
ubierze pognieciony garnitur
rece w strone nieba złożone
podążą za Euchartystie
a ludzie powiedzą, że jest on przykładem dla innych
i bedą chcieli byc tacy sami
który pobił swą matke i sprzedał rodzine
Wesołych Świąt
Bóg przymknie oczy, aby nie wiedziec
po wszystkim usadzi go w pierwszej szczyściecowej ławce
bo dał wiecej na tace
Gdy pobił są matke i sprzedł rodzine.
Wesołych Świąt!
Póki co uzupełnij ogonki w literach, interpunkcję /jak już jej używasz/, skróć słowotok /spróbuj wycisnąć z tego, co chcesz przekazać esencję/, gdzieniegdzie popraw np. "spotkałem się zE spitym ojcem".