oficjalnie jestem gejem
a nie oficjalnie chuj to kogo obchodzi
w zasadzie pizda to kogo obchodzi
to że nie lubię dymać facetów
nie zmienia postaci rzeczy
i dla jasności nie lubię też być dymany
macie rację mądrale
ten tekst nic nie wnosi
ale mam wrażenie że właśnie was
pierdolę